Odraz na staklima naočala otkrio ga u prevari - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Odraz na staklima naočala otkrio ga u prevari

Sydney Kinsch uhvatila je svog dečka u varanju i to sve zbog jednog neobičnog detalja koji je uočila na fotografiji koju joj je on poslao. Svoje otkriće podijelila je na TikTok-u kako bi upozorila druge djevojke da uvijek dobro prouče fotografije koje im dečko šalje.

U videu je pokazala fotografiju svog dečka koji sjedi u automobilu te nosi sunčane naočale. Na prvu, teško je uočiti šta je Sydney vidjela pa je shvatila kako joj momak nije vjeran, ali u njegovim sunčanim naočalama krije se jedan detalj – noge druge djevojke.

Sedam dana nakon što je dobila fotografiju, saznala je cijelu istinu. U komentarima je objasnila da ju je dečko varao s čak pet različitih djevojaka, ali sve je saznala tek nakon mjesec dana. Prvo joj nije htio priznati šta se događa, ali njegovi prijatelji otkrili su joj sve detalje o njegovom ponašanju.

Videp je prikupio 1,3 miliona pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni njenim istraživačkim vještinama. “Ne znam kako si to primijetila, ali svaka čast”, samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Danas objavljeno

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Iron Maiden se vraća u Beograd slijedeće godine

Vanja A

Ostavite komentar