17. Augusta 2019.

Odrastala je u najgoroj siromaštini, sa 16 završila u zatvoru, a onda ju je oženio ruski milijarder

Big Portal

I možda danas živi svoje snove, ali prije nešto manje od dvije decenije prolazila je kroz pravi košmar! Lijepa 32-godišnjakinja rođena je u dalekom, hladnom Sibiru, a djetinjstvo je provela u užasnoj oskudici, tolikoj da su joj čokolada i žvake bile gotovo nepoznanica.

U pokušajima da pobjegne od nemaštine, roditeljski dom napustila je sa svega 16 godina, a vrijeme je provodila sa tadašnjim dečkom, sa kojim je počela da se bavi nelegalnim poslovima. Ubrzo je krhka plavuša uhvaćena na djelu dok je dilovala drogu u jednom noćnom klubu, a problemi su tu tek počeli.

https://www.instagram.com/p/B0y0mX3CV_m/?utm_source=ig_embed

Završila je u zatvoru, a presuda je bila veoma teška – čekalo ju je šest godina zatvora. Ona je izdala glavnog dilera, zbog čega je dobila brutalne prijetnje smrću, a tada u Rusiji još uvijek nije postao program zaštite svjedoka. Njen otac je tada otišao do Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o zaštiti svjedoka kao član parlamenta, zamolivši ga za pomoć. I zaista – on je uspio da izbavi ovu mladu samu iz ovog pakla.

https://www.instagram.com/p/Bv4RlAZgq1X/?utm_source=ig_embed

Ovaj nekadašnji KGB-ovac i milijarder od Elene je stariji 27 godini, ali čak ni to nije sprječilo njihovu ljubav da se rasplamsa punom snagom. No, do romanse nije došlo odman nakon njenog izlaska iz zatvora, već je trebalo da prođe neko vrijeme…

Perminova je karijeru modela započela tako što se fotografisala za “Playboy”, a ova rizična odluka ipak joj je otvorila vrata u svijetu visoke mode. Paralelno je završavala ekonomiju u Moskvi, a ubrzo je započela vezu sa pomenutim biznismenom, jednim od pet najbogatijih u Rusiji.

https://www.instagram.com/p/BySpf-RikOZ/?utm_source=ig_embed

Par je u braku već 14 godina, a ljubav je krunisana i rođenjem troje djece. U Rusiji ih vole jer su netipičan par, bar za ljude iz visokih slojeva društva – rijetko kad izlaze, a najradije vrijeme provode kod kuće, na pecanju ili porodičnim putovanjima. U njihov život možete da zavirite i preko Instagram profila, koje oboje ažurno vode i rado kače zajedničke fotografije.

https://www.instagram.com/p/BxPYxqGgoMf/?utm_source=ig_embed

Zanimljivo je osvrnuti se i na Elenin modni uticaj – ona je ikona stila, ne samo u rodnoj Rusiji, već i u čitavom svijetu, a teško da bilo koja važna revija može da prođe bez nje u prvom redu.

https://www.instagram.com/p/BzyUcdJiQrb/

Osnovala je i sopstvenu proizvodnju zdrave hrane, a veliki je humanitarac i često organizuje dobrotovorne akcije za pomoć djeci.

https://www.instagram.com/p/B0OZX1XiEU5/
https://www.instagram.com/p/BzfKRi3iGfR/

Blic/S.P.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare