Odnose imovinu sa propalog "Farmlenda", a niko nije odgovarao za milionske gubitke - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Odnose imovinu sa propalog “Farmlenda”, a niko nije odgovarao za milionske gubitke

Predrag Zgonjanin, član upravnog odbora ”Farmlanda”, za pojedine medije tvrdi da se sa ”Farmlanda” odnosi imovina farme. Međutim, telefon mu je, nakon što je alarmirao portal Kapital, nedostupan. Član upravnog odbora ”Farmlanda” Predrag Zgonjanin žali se medijima kako nepoznata lica vršljaju po ovoj propaloj govedarskoj farmi i odnose imovinu firme….

Predrag Zgonjanin, član upravnog odbora ”Farmlanda”, za pojedine medije tvrdi da se sa ”Farmlanda” odnosi imovina farme. Međutim, telefon mu je, nakon što je alarmirao portal Kapital, nedostupan.

Član upravnog odbora ”Farmlanda” Predrag Zgonjanin žali se medijima kako nepoznata lica vršljaju po ovoj propaloj govedarskoj farmi i odnose imovinu firme. Zgonjanin je za portal Kapital rekao da ne zna šta se dešava.

“Nema stražara, niti policije, niti vlasnika, niti banke, ulazi kako ko hoće, a mi nećemo. Evo tri godine nismo ušli, niko od nas nije ušao dok vidimo šta se dešava”, rekao je u pozivu portalu Kapital Predrag Zgonjanin.

Telefon Predraga Zgonjanina danas je u nekoliko navrata bio nedostupan.

”Farmland” je propala govedarska farma koja je prije nekoliko godina, nakon što je većinski vlasnik postao jedan od saradnika Milorada Dodika Dragan Vasiljević, najavljena kao odličan projekat u koji je iz budžeta Republike Srpske po različitim osnovama uložen višemilionski iznos.

”Farmland” duguje Poreskoj upravi više od četiri miliona, a potraživanja imaju i radnici koji su nedavno upali u napušteno preduzeće u bezuspješnom pokušaju da namire svoja potraživanja na bilo koji način.

Sa ”Farmlanda” je prije nekoliko godina misteriozno nestalo i 3.000 tona merkantilne pšenice i 2.000 tona merkantilnog kukuruza. Tu robu su na ovoj farmi držale nekadašnje Robne rezerve Republike Srpske.

BN TV

Danas objavljeno

Zapadni Balkan: Najniže penzije u BiH i Srbiji

M.

Patrijarh Porfirije: Dolazak u Republiku Srpsku je veliki blagoslov

M.

Turska protjeruje deset ambasadora: Na “udaru” i izaslanici Amerike, Njemačke i Francuske

M.

Ostavite komentar