Odluka o Exitu početkom juna - BIGportal.ba
Ex Yu

Odluka o Exitu početkom juna

Početkom narednog meseca biće doneta odluka o tome da li će jedan od najpopularnijih festivala u Evropi Exit biti održan, poručila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Ona je gostujući na TV Prva rekla i da je preporuka Kriznog štaba da se festival Egzit odloži za avgust, ako tada budu povoljni zdravstveni uslovi.

Brnabić je dodala da će se tokom sedmice sastati sa predstavnicima tog festilvala da bi se videlo šta je potrebno da bi festival bio održan u zdravstveno bezbednim uslovima.

Organizatori Exita u nekoliko navrata su poručili da pomeranje datuma održavanja nije sporno. Oni su nedavno u saopštenju naveli da se Exit festival neće održati u predviđenim datumima u julu u svom uobičajenom četvorodnevnom formatu od 55.000 posetilaca dnevno na preko 40 bina i zona širom Petrovaradinske tvrđave.

“Međutim, drastično poboljšanje zdravstvene situacije u Srbiji i regionu Balkana, navelo je krizni štab i Vladu Srbije da nam preporuči da ne otkazujemo festival, već da ga u određenom obliku ipak organizujemo ovog avgusta. Za sada su jedine informacije koje imamo one iz medija, tako da će biti potrebno neko vreme pre nego što izađemo pred vas sa jasnim formatom i programom”, navode u saopštenju.

Danas objavljeno

Ella Dvornik pokazala kakva je izlazila u klubove u Londonu: Niko me nije čudno gledao

Vanja A

Žanamari “počastila” pratioce galerijom seksi fotografija u bikiniju

Vanja A

Emotivan prizor Katarine Grujić i kćerke Katje

Vanja A

Ostavite komentar