15. Oktobra 2022.

Odlučeno gde će se emitovati “Zvezde Granda”

Big Portal

Iako su se u javnosti od sredine septembra mogle čuti razne informacije o nastavku “Zvezda Granda”, dileme više nema. Najpopularnije muzičko takmičenje vraća se na Pink televiziju a emitovanje počinje već 5. novembra.

Ugovor o saradnji između Pinka i Grand produkcije potpisan je juče, a pored čelnika dve kuće potpisivanju su prisustvovali i kreativni direktor Granda Saša Popović kao i članovi žirija Ceca Ražnatović i Đorđe David.

Iz Grand produkcije poručuju da se raduju uspešnoj saradnji i da očekuju da će nova sezona ponovo srušiti rekorde gledanosti.

– Cilj Granda, kao ozbiljne i profesionalne kompanija, jeste da gledaocima ponude vrhunski zabavni program, sa kvalitetom kao imperativom svog televizijskog pravca. Naši ciljevi su uvek visoko postavljeni, želja nam je da zadovoljimo svačiji ukus i da, kao i do sada, gledaocima pružimo najbolji zabavni program – istakao je posle potpisivanja ugovora direktor Grand produkcije Goran Šljivić.

https://www.instagram.com/p/Cjst2sNjwpp/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b5fba82f-cf86-48a2-b450-c7d49153450b

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović podsetio je da se ovih dana navršava tačno 18 godina od kako su “Zvezde Granda” počele da se emituju upravo na Pinku i da mu je drago što se sada vraćaju. Takođe je najavio da ta televizija planira da do 1. novembra, vrati na male ekrane još neke emisije i formate koji su imali vrhunsku gledanost.

– Naša produkcija uvek je bila otvorena za vrhunske profesionalce i one koji mogu da odgovore izazovu, te se saradnji sa televizijom Pink kao takvom, radujem. Posle osam godina ponovo smo na ovoj televiziji, očekujem sjajnu reakciju naših gledalaca, čiji smo oduvek bili ljubimci. Piplmetri su na našoj strani oduvek – izjavio je kreativni direktor Granda Saša Popović.

Članica žirija Zvezda Granda Ceca Ražnatović kaže da je ona najsrećnija zbog postignutog dogovora. – To je jedna prirodna saradnja. Pink je prvenstveno muzička televizija a Grand je krenuo na Pinku. Drago mi je da se “Zvezde Granda” vraćaju na Pinku jer tu pripadaju kao najgledaniji format.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare