Odloženo suđenje Banetu Vidakoviću - BIGportal.ba
Ex Yu

Odloženo suđenje Banetu Vidakoviću

Suđenje Branislavu Banetu Vidakoviću za posjedovanje droge odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 19. januar pošto glumac jutros nije došao u Palatu pravde.

Njegov advokat Momčilo Bulatović obavijestio je sud da Vidaković već dva dana ima temperaturu i da je po nalogu kovid ambulante u samoizolaciji te da mu je testiranje na Torlaku zakazano za sutra, piše Mondo.rs.

U sud je danas iz pritvora doveden i Ilija Marković, sa kojim je Vidaković zajedno uhapšen, ali je njegova nova advokatica rekla da nije stigla da se upozna ni s predmetom niti da ga posezi u pritvoru pa će im obojici biri suđeno 19. januara.

Podsjećamo, Vidaković i M.I. bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci M.I, u trenutku kada su, kako su tada prenijeli mediji, seli u automobli “ford” i pokušali da pobjegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dvije vagice i još 10 grama narkotika. U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar