Odloženo snimanje druge sezone serije The Witcher - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Odloženo snimanje druge sezone serije The Witcher

Negativan uticaj pandemije korona virusa na snimanje serija i filmova i dalje postoji, iako su do sada brojne produkcijske kuće preduzele važne mjere zarad sprečavanja širenja virusa.

The Witcher serija nije izuzetak, pošto će nakon uspješne prve sezone fanovi morati da sačekaju dosta duže na nastavak Geraltovih avantura. Snimanje druge sezone je sada ponovo prekinuto zbog korona virusa, nakon što je prvi prekid trajao od marta do avgusta.

Kako otkriva portal “Deadline”, virus Kovid-19 je potvrđen kod četvoro ljudi koji učestvuju na samom snimanju serije. Identitet zaraženih nije poznat, ali je potvrđeno da se među njima ne nalaze glavni glumci. Ostatak ekipe je trenutno u izolaciji, a Netflix će sprovesti testiranje nad svim članovima.

Snimanje se odigravalo u Londonskom studiju Arborfield, dok plan za nastavak snimanja još uvijek ne postoji, već će se nastaviti kada situacija ponovo bude bila bezbjedna.

Nastavak snimanja, koji se desio sredinom avgusta, i trajao je oko dva i po mjeseca prije nego što je sada ponovo prekinu. Naravno razlog iza ovog novog prekida je sasvim logičan i preko potreban kako bi se sačuvalo zdravlje ostatka ekipe, prenosi “play.co.rs“.

U drugim vijestima vezanim za Netflixov The Witcher, treća sezona je već praktično potvrđena, iako druge nema na vidiku.

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar