Odložen koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu: Novi termin 22. avgust - BIGportal.ba
Ex Yu

Odložen koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu: Novi termin 22. avgust

Čola izrazio žaljenje što neće pevati pred kragujevačkom publikom

KONCERT Zdravka Čolića u Kragujevcu neće biti održan, kao što je planirano, usled, kako se navodi, i dalje nepovoljnih okolnosti koje traju oko kovida 19. Novi termin je 22. avgust (20.00), a lokacija ista – Knežev arsenal.

– Znamo da će ova vest razočarati sve poštovaoce Zdravka Čolića koji su sa nestrpljenjem očekivali i radovali se njegovom velikom koncertu – navodi se u saopštenju organizatora, koncertne agencije “Long plej”. – Zdravko deli razočaranje svojih mnogobrojnih fanova, kao i čitava organizatorska ekipa koja je predano nekoliko meseci radila da se kragujevački spektakl desi i da se obezbede najkvalitetniji uslovi za prvi veliki koncert na otvorenom posle epidemije kovida 19.

Čolić je izrazio žaljenje što neće pevati pred kragujevačkom publikom.

– Budite još malo strpljivi, dok se situacija ne sredi, da bismo mogli da uživamo u muzici na velikom koncertu koji željno iščekujemo ceo bend i ja. Vidimo se 22. avgusta u Kragujevcu – poručuje pop zvezda.

Ulaznice ostaju važeće za novi datum i nije ih potrebno menjati. Povrat karata, za one koji to žele, kreće od 1. avgusta.

Danas objavljeno

Tošetu podignut spomenik na mjestu pogibije

Vanja A

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Teodora Džehverović zaludjela pratioce provokativnim fotkama sa plaže

V.R.

Ostavite komentar