ODLAŽE SE snimanje "Južnog vetra"! - BIGportal.ba
Ex Yu

ODLAŽE SE snimanje “Južnog vetra”!

Situacija s korona virusom PONOVO pomerila početak snimanja hit filma serije!

Treći put!Snimanje nastavka filma i serije “Južni vetar” ponovo je odloženo zbog situacije s korona virusom!

Reditelj Miloš Avramović nedavno je rekao MONDU da je početak snimanja zakazan za kraj jula, ali će, čini se, prva klapa pasti tek u avgustu.

Kraj jula je termin za snimanje, videćemo sad da li će novonastala situacija nešto da promeni“, rekao je nam je tada i dodao:

Mi smo već snimanje pomerili s 22, na 28. jul, a sada pratimo situaciju i radimo pripreme. Biće snimanja na otvorenom, a što se tiče kancelarije uvedene su mere, maske, dezinfekcija, barijere, ali tu je i terenski deo posla. Uskladićemo se s merama i guramo dalje. Niko ne zna šta će da se dešava u narednom periodu, da li će situacija da se smiri, ali imamo lufta i vremena da se situacija okrene na bolje. Ne samo za nas, ekipu i rad na filmu i seriji, već za sve nas”.

Avramović je dodao da kada je reč o sigurnosti ekipe “tu nema neke filozofije” i da ekipi “Južnog vetra” eventualno odlaganje početka snimanja bilo drugo po redu.

“Trebalo je da snimamo pre cele ove situacije, pa smo pomerili za sad. Sad imamo te nove mere i ako se pogorša situacija ponovo ćemo odložiti snimanje. Mi za sada nemamo promene što se tiče struke, ali stvari se brzo menjaju. Videćemo i, naravno, nadamo se najboljem”.

Ipak, pošto se situacija ne smiruje, ekipa će najverovatnije morati da odloži snimanje za još dve nedelje, pa ćemo Maraša i ekipu na beogradskim ulicama sresti tek sredinom avgusta.

mondo.rs

Danas objavljeno

Petar Grašo o šalama na račun njegove veze sa Hanom

Vanja A

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Vanja A

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

V.R.

Ostavite komentar