ODLAZAK ČUVENOG VODITELjA: Preminuo Leri King! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

ODLAZAK ČUVENOG VODITELjA: Preminuo Leri King!

AMERIČKI televizijski voditelj Leri King preminuo je u 87. godini.

On je početkom meseca hospitalizovan pošto je testiran pozitivno na virus korona.

On je tada, prema pisanju “Dejli mejla”, prebačen u bolnicu nakon što je jedan od gostiju njegove emisije hospitalizovan u Los Anđelesu.

– Sa dubokom tugom, Ora Media objavljuje smrt našeg suosnivača, domaćina i prijatelja Lerija Kinga, koji je preminuo jutros u 87. godini u medicinskom centru Sedars-Sinaj u Los Anđelesu – objavljeno je na Kingovom zvaničnom Tviter nalogu.

Čuveni voditelj obratio se javnosti nakon što je doživeo veliku porodičnu tragediju, kada je u periodu od samo tri nedelje izgubio i ćerku i sina.

– Sa tugom i slomljenim očevim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dece, Endija Kinga i Čaje King. Oboje su bili dobre i ljubazne duše i beskrajno će mi nedostajati – napisao je tada King.

Endi je preminuo iznenada od srčanog udara, 28. jula, a Čaja je preminula 20. avgusta, nedugo nakon što joj je dijagnostikovan rak pluća.

Veteran i jedan od najpoznatijih voditelja tok-šou emisija osvojio je mnoštvo nagrada tokom svoje karijere. Vodio je emisiju „Politika“ na „RT Amerika“.

King je primljen u bolnicu nakon što je navodno imao problema sa srcem. Svoj 87. rođendan, koji je pao 19. novembra, proveo u bolnici, ali je tog dana na Tviteru zahvalio fanovima i „na svim ljubaznim rođendanskim porukama“.

Leri King je decenijama bolovao od srčanih bolesti i čak je napisao dve knjige koje opisuju život sa tim zdravstvenim stanjem. U novembru 2019. pretrpeo je gotovo fatalan moždani udar i kasnije objavio da je proveo „nekoliko nedelja“ u komi.

Danas objavljeno

Kako je Marilyn Monroe od napuštenog djeteta postala svjetska diva: Tragična priča puna boli i skandala

Vanja A

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Ostavite komentar