"Odem na nastup, a ONI MI KAŽU DA SU SE ŠALILI" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Odem na nastup, a ONI MI KAŽU DA SU SE ŠALILI”

Pevač Bane Mojićević kaže da mu jako nedostaju nastupi kojih trenutno nema zbog korona virusa, ali se prisetio i neprijatnih situacija koje su mu se dešavale dok je nastupao po kafanama i klubovima.

– Kada sam češće radio nastupe u klubovima i lokalima, dešavalo se da odem na neko NN mesto, i da kažu samo ”Šalili smo se”. A kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš – rekao je Bane u emisiji “Premijera”.

Bane je prošle godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom, a sada kaže da se trudi da promene u porodici ne osete njihova deca Radoš i Maša.

– Trudim se da nemaju tajne, da su slobodni da mi kažu sve što im je na pameti i što im je važno. Za sada sam zadovoljan kakav odnos gradim sa decom, a i ona jako lepo funkcioniše i brine o njima – priča pevač.

Mojićević je otkrio i da li je spreman za novu ljubav.

– Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Voleo bih da mi se nešto lepo i kvalitetno dogodi na tom polju – istakao je Bane u pomenutoj emisiji.

Danas objavljeno

Jovana Jeremić iznijela šok tvrdnje “Objaviću spisak voditeljki koje se bave prostitucijom”

V.R.

Pjevačica pokazala tijelo u 50. godini, komplimenti pljušte!

V.R.

Sindi Models ne odustaje od atraktivnih izdanja: “Savršenstvo bez mane”

V.R.

Ostavite komentar