28. Juna 2022.

Odbrojani dani originalnog Overwatcha – stiže Overwatch 2

Big Portal

Prošle nedelje, Blizzard je otkrio da će Overwatch 2 biti objavljen 4. oktobra, čime će zameniti šest godina stari originalni Overwatch.

Ova promena će implementirati veliku količinu novog sadržaja – nove heroje, nove mape i drugo. Vest o ovoj promeni je mnoge iznenadila, jer se očekivalo da originalni Overwatch i Overwatch 2 koegzistiraju.

Međutim, sa mogućnošću da igrači otključavaju “skinove” i prebacivanjem drugih kozmetičkih elemenata, koa i zbog činjenice da Overwatch 2 prelazi na free-to-play model, izgleda da više nije postojao razlog da se zadrži originalni Overwatch.

“Naš cilj nije da razdvajamo bazu igrača, već da prelazak na Overwatch 2 načinimo što jednostavnijim. Kada Overwatch 2 bude objavljen kao free-to-play servis 4. oktobra, zameniče aktuelni Overwatch sistem. Sadržaj, koji su igrači tokom godina otključali u Overwatchu, će se automatski preneti igračima u Overwatch 2”.

Loot boxovi će sadržaj automatski dodavati u inventar igrača, a biće prebačeni i svi neiskorišćeni novčići. Međutim, Blizzard planira da za Overwatch 2 kreira novu valutu, pa stara neće biti u mogućnosti da kupi sve što bude dostupno u prodavnici u igri.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare