Odbijeno - ponovo; "Beznadežna sam" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Odbijeno – ponovo; “Beznadežna sam”

Britni Spirs je rekla da se oseća “potpuno beznadežno” nakon što je sudija odbio njen zahtev da “smesta ukloni oca Džejmija” sa njegove uloge staratelja.

Advokat pop zvezde, Metju Es Rozengart, zatražio je prošle nedelje hitno saslušanje radi preispitivanja statusa Džejmija Spirsa, koja i dalje nadgleda finansije svoje 39-godišnje ćerke, uprkos njenim nedavnim pozivima da bude smenjen sa te funkcije.

Međutim, sudski podnesak na jednoj stranici u Los Anđelesu pokazuje da je sudija Brenda Peni odbila zahtev za odlaganje ročišta.

Nakon što je potvrđeno da ročište neće biti odloženo, Spirs je objavila na Instagram da fanovi “znaju samo polovinu” onog što se dešava.

Uz video-zapis obožavaoca sa zastavicom #FreeBritney, napisala je: “Znam da sam u svom prethodnom postu rekla da znate moju situaciju, ali dozvolite mi da vam objasnim … znate samo polovinu.”

U drugoj objavi najavila je da će napraviti pauzu od društvenih medija.

“U sistemu u kome se toliko dugo osećam potpuno beznadežno, makar imam platformu. Kako Selena Gomez najbolje kaže – Svet može biti gadno mesto … ja to znam … ti to znaš … ubij ih ljubaznošću. Nažalost, vesti su bile prilično gadne i govore užasne i zle laži o meni, pa ću od sada objavljivati malo manje”, napisala je Britni uz snimak avokado-tosta.

Danas objavljeno

Metode za poboljšanje produktivnosti

Vanja A

Ovo je najizazovnija baka na svijetu

Vanja A

Rečenica koju ne bi trebalo da izgovorite jer ćete dobiti neprijatelja

Vanja A

Ostavite komentar