Odbijen pritvor za oca i kćerku osumnjičene za šverc više od tone kokaina - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Odbijen pritvor za oca i kćerku osumnjičene za šverc više od tone kokaina

Sudija za istrage odbio je prijedlog više državne tužiteljke Crne Gore Tanje Božović da se Budimiru Krstoviću i njegovoj kćerki Marini, osumnjičenim za učešće u švercu 1.400 kilograma kokaina, odredi pritvor do 30 dana.

On im je nakon saslušanja, kako saznaje Televizija Vijesti, izrekao mjere zabrana napuštanja mjesta stanovanja, oduzimanje pasoša i obaveznog javljanja policiji.

Osumnjičeni Krstovići su saslušani sinoć pred sudijom za istragu, gdje su ponovili da nemaju nikakve veze s pronađenim kokainom.

Televizija Vijesti saznaje da je osumnjičena Marina Krstović ispitivana na poligrafu i da ga je prošla.

Prema informacijama tog medija, njen otac nije ni poligrafski testiran.

Na ovakvu odluku sudije za istragu tužilaštvo ima pravo žalbe, pa će konačna odluka o tome da li će se Krstovići u daljem postupku braniti sa slobode ili ne biti poznata najvjerovatnije u ponedjeljak.

Marina Krstović uhapšena je 26. avgusta, a njen otac Budimir dan kasnije zbog sumnje da su učestvovali u švercu 1.400 kilograma kokaina zaplijenjenog u zetskom selu Mojanovići.

U akciji koja je rezultirala istorijskom zapljenom kokaina učestvovali su službenici Sektora za borbu protiv kriminala (SBPK), barskog i podgoričkog Centra bezbjednosti, Uprave prihoda i carina i Više tužilaštvo u Podgorici.

Danas objavljeno

Tragedija na Trgu Krajine: Jedna osoba se srušila na autobuskom stajalištu i preminula

M.

Banjaluka: Dvije osobe izbo nožem, treću zatvorio u podrumu

M.

U Sloveniji zaraženo 775 osoba

M.

Ostavite komentar