13. Decembra 2019.

“Od Željka sam naučio kako da vodim tajm-aut, ali Evroliga pretjeruje sa kamerama”

Big Portal

Itudis i Obradović se dugo poznaju, odlični su prijatelji i čak su zajedno radili na klupi Panatinaikosa.

Grčki trener smatra da je dosta o tajm autima naučio od Željka Obradovića, ali je takođe naveo i da Evroliga prekomerno koristi kamere što donese više štete nego koristi.

“Imao sam toliko tajm-auta sa Željkom… Od njega sam naučio kako da vodim tajm-aut, kako da motivišem igrače i slično. Samo, ne želim da to radim previše jer čitava situacija postaje neozbiljna. Kamere dolaze u našu konferencijsku salu, moje kupatilo ili dnevnu sobu i to bez filtera što nikako nije dobro”, poručio je Itudis

Barselonu i Panatinaikos na tabeli razdvaja samo jedna pobeda, Grci dolaze posle velike pobede nad Olimpijakosom, ali je Barsa večeras (21.00) kod kuće ipak veliki favorit .

Prisetio se Itudis i jedne interesantne situacije sa tajm auta kada njegov rečnik baš i nije bio prilagođen televizijsokm prenosu i napomenuo da se takve stvari u NBA ligi nikada ne bi dogodile.

“Sećam se jednog svog tajm-auta kada smo igrali protiv Albe u Berlinu, a tom prilikom insam imao baš mnogo lepih stvari da kažem svojim igračima. Ja razumem da je navijačima to zanimljivo, ali ko profitira iz toga? Evroliga? Deca koja slušaju psovke? Igrači koji će u budućnosti igrati za Željka, Šarunasa ili mene? U NBA ligi takođe imate kamere na tajm autima, ali sve se to filtrira pre nego što ode u prenos. Moramo da koristimo takve stvari i da sprečimo da se neprimerene situacije prikazuju na televiziji”, iskren je bio Dimitris Itudis.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare