Od preslatkog dječaka do najpoznatijeg glumca koga žene obožavaju - BIGportal.ba
Ex Yu

Od preslatkog dječaka do najpoznatijeg glumca koga žene obožavaju

Danas je jedan od njtraženijih i najomiljenijih glumaca, kako kod nas tako i u Evropi

On je jedan od najauktelnijih mladih glumaca današnjice. Rođen je 13. januara 1988. godine u Beogradu. Ima 16 godina starijeg brata Mihaila,  igumana Manastira Jovanja.

Dete je razvedenih roditelja, a otac mu živi u Nemačkoj. Završio je četrnaestu beogradsku gimnaziju, govori srpski, engleski i ruski jezik. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi Dragana Petrovića zajedno sa Ninom Janković, Jelisavetom Orašanin, Tamarom Dragičević, Anjom Alač.

Prvu ulogu ostvario je u seriji “Stižu dolari”

Prvu zapaženu ulogu ostvario u televizijskoj seriji Stižu dolari, gde je igrao Nebojšu, uloga mu je donela veliku popularnost. Takođe, igrao je i u seriji “Bela lađa”, a srca publike osvojio ulogom Tirketa u filmu “Montevideo, Bog te video”.

https://www.instagram.com/p/CDqeQ-OpvLG/?utm_source=ig_embed&ig_rid=fcab020b-34bc-438c-aa3b-6ee88645c39a

Ovaj talentovani i mladi glumac osvojio je i rusko tržište, gde je 2014. godine zapao za oko slavnom ruskom režiseru Nikiti Mihalkovu, koji mu je dodeli ulogu u filmu “Srčani udar”. Nakon toga, njegova popularnost naglo raste u Rusiji, gde dobija mnoge zapažene uloge u serijama i filmovima, među kojima su: “Dukhless”, “Led”, “Mify”, “Hotel Eleon” i mnogi drugi.

U 2019. godini pojavio se u glavnoj ulozi filma „Balkanska međa“ zasnovan na istinitim pričama. Snima seriju i film “Južni vetar”, koja doživljava neverovatnu popularnost, a poslednje što je snimio u Beogradu je “Hotel Beograd”, koji je doživeo veliku popularnost. Pogađate, u pitanju je Miloš Biković.

Danas objavljeno

“Ugasilo se još jedno svjetlo mog detinjstva”: Poznati se opraštaju od Minje, region u suzama

Zeljka

Sofija Milošević u kombinaciji koja je idealna za jesenje dane

Vanja A

Milijev advokat: Ceca duguje stotine hiljada eura

Vanja A

Ostavite komentar