Od plesa sa đavolom do posmatranja vanzemaljaca: Demi Lovato sada istražuje NLO? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Od plesa sa đavolom do posmatranja vanzemaljaca: Demi Lovato sada istražuje NLO?

U seriji bez scenarija “Neidentifikovano sa Demi Lovato” na Peacock-u, američka pevačica će, zajedno sa sestrom i najboljom prijateljicom, istraživati neidentifikovane leteće objekte.

Najava o seriji dolazi nakon što je otkriveno da će se Lovato vratiti televizijskoj glumi u novoj NBC-jevoj humorističkoj seriji “Hungry”.

Takođe, ona se do nedavno bavila uređivanjem dokumentarne serije na Jutjubu “Demi Lovato: Ples sa đavolom”, u kojoj je iskreno opisala svoju burnu prošlost. U tom projektu pojavili su se pevačicina porodica i prijatelji, a čini se da Lovato planira da ih angažuje i u novom televizijskom poduhvatu.

Tokom četiri dela ograničene serije pod radnim nazivom “Neidentifikovano sa Demi Lovato”, svetski poznata pevačka zvezda pokušaće da otkrije istinu o NLO-ima, zajedno sa svojom sestrom Dalas i najboljim prijateljem Metjuom.

“Nakon konsultacija sa vodećim stručnjacima, Demi, Dalas i Metju istražiće nedavne susrete očevidaca, otkriti tajne vladine izveštaje i ispitati poznata žarišta NLO-a. Demi je istinska vernica i tokom ove hrabre avanture nada se da će uveriti svoje prijatelje, porodicu i milione pratilaca da ne samo da postoje inteligentna bića izvan Zemlje već i da su već ovde!”, navodi američki striming kanal Peacock.

Lovato je javno pokazala interesovanje za neidentifikovane leteće objekte još u oktobru, podelivši da je provela nekoliko dana u nacionalnom parku “Joshua Tree” sa doktorom Stivenom Grirom.

Vrhunski ufolog mogao bi biti jedan od vodećih stručnjaka koji će se pojaviti u njenoj novoj seriji.

Danas objavljeno

Travis Barker završio u bolnici

Vanja A

Škola u Srbiji zabranila kratke hlače, učenik se pojavio u maminoj haljini

Vanja A

Dr.Dre plovi Jadranom na jahti čiji je sedmični najam milion KM

Vanja A

Ostavite komentar