12. Maja 2021.

Od pikapa napravili mašinu za uživanje i već mjesecima krstare

Big Portal

Amber Moran (21) i Klark Rasel (25) iz Sidneja, od početka godine krstare svojom velikom zemljom, a svoje avanture dokumentuju i potom objavljuju na društvenim mrežama.

Među njihovim pratiocima posebnu pažnju privlači zanimljivi terenac koga su oni sami modifikovali i pretvorili u svoj dom na točkovima.

Od pikapa napravili mašinu za uživanje i već mjesecima krstare

https://www.instagram.com/reel/COCuIJJgND-/?utm_source=ig_embed

Automobil je u zadnjem dijelu dobio nadgradnju u koju je smješten prostor za spavanje i veliki dušek, opremljen modernim osvjetljenjem, klimatizacijom i iPad-om koji im služi za gledanje filmova i drugih video sadržaja. Sa suprotne strane od prostora za spavanje smješten je alat i “veliki” prtljag.

Sa spoljne strane zadnjeg dela ovog kampera nalazi se improvizovana kuhinja smještena u “fijoku” (na mjestu gdje se obično nalazi zadnji branik). U istom dijelu smještena je i slavina za vodu kao i plinska instalacija za šporet.

U kabini pikapa, iza sjedišta, smješten je veliki prenosni frižider, kao i dodatani prostor za stvari koje koriste u toku vožnje.

Snimci njihovog atraktivnog terenca, kao i cijela njihova avantura veoma su gledani među pratiocima, pa lajkovi i pozitivni komentari samo “pljušte”.

(Telegraf.rs)

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare