Od modela do milionerke i majke četvoro dece: Hajdi Klum je ovako zaradila svojih 90 miliona - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Od modela do milionerke i majke četvoro dece: Hajdi Klum je ovako zaradila svojih 90 miliona

Za Hajdi Klum (Heidi, 46) znaju svi kao supermodela, ali i veoma uspešnu ženu. Njeno bogatstvo je prošle godine procenjeno na 90 miliona američkih dolara.

Radila je kao glumica, pevačica i voditeljka, a bila je i producent za “Project Runway”.

Ova poznata nemačka manekenka ima četvoro dece i važi za veoma uspešnu poslovnu ženu.

Počela je tako što je pobedila na takmičenju za modele koje je organizovao Tomas Gotčalk (Thomas Gottschalk, 69) u svom TV šou 1992. godine kada započinje manekensku karijeru.

Ubrzo je osvojila međunarodne modne piste, radila je za brojne dizajnere i bila je jedan od anđela “Victoria’s Secret”. Veliki uspeh u karijeri doživljava 1998. kada je se našla na naslovnoj strani magazina “Sport Illustrated”. Ugovori su počeli naglo da se nižu jedan za drugim.

Godinama je nizala ugovore jedan za drugim. Emisija i projekat Runaway bila je pravi pogodak jer joj se početna plata od 1,3 miliona dolara tokom godina utrostručila. Takođe sa nemačkim šouom “Germany’s Next Topmodel”. Kao članica žirija pojavljuje se u mnogobrojnim TV programima u Americi, a kao modna dizajnerka rasprodaje svoju kolekciju. Otud ne čudi što joj suma na računu non-stop raste, piše avaz.ba.

https://www.instagram.com/p/B9AswCKp-07/?utm_source=ig_embed

“Uvek radim po nekoliko stvari odjednom”, izjavila je u jednom intervjuu Hajdi Klum, a da joj to dobro ide dokazala je za sve ove godine, u kojima se od modela izgradila u uspešnu poslovnu ženu.

Procenjuje se da njeno trenutno bogatstvo vredi 90 miliona američkih dolara, što je oko 75 miliona evra.

Lepa plavuša ne štedi ni kada se radi o njenoj deci. Za svoju ćerku Leni organizovala je nedavno gigantski rođendan koji je koštao malo bogatstvo.

https://www.instagram.com/p/B9AswCKp-07/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Manekenka Sophia ima jednu obrvu

Vanja A

Hilton dizajnira hotelske sobe za astronaute i turiste u svemiru

Vanja A

Greške koje nerviraju Francuze, a turisti ih prave

Vanja A

Ostavite komentar