2. Aprila 2021.

Od hipi komune do muzičke karijere: Gdje je sada ćerka Majkla Džeksona?

Big Portal

Ćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, puni 23 godine i bila je veoma povređena 2009. godine, kada je njen otac preminuo.

Paris je imala samo 11 godina kada je ostala bez oca. U skladu sa njegovim željama, ona i njena braća Prins (24) i Blanket (19), otišli su da žive kod njihove bake, Ketrin Džekson.

Ipak, Paris se nije snašla, pa je ispričala da je postala zavisna od hrane. Čak se okrenula samopovređivanju i pokušala je sebi da oduzme život zbog jakog emotivnog bola.

“Pokušavala sam da izvršim samoubistvo više puta”, rekla je ona prilikom emitovanja emisije putem društvene mreže Fejsbuk.

Kako bi joj pomogli, poslali su Paris u internat u Juti, gde je pretrpela navodno zlostavljanje i obolela od posttraumatskog stresnog poremećaja.

“I dalje imam noćne more i teško mogu da verujem bilo kome”, rekla je Paris i dodala da brojne druge devojke koje su bile u internatu sa njom, imaju iste probleme.

Istovremeno je počela da gradi odnos sa svojom majkom, Debi Rou, koja je starateljstvo nad njom i Prinsom dodelila Majklu Džeksonu.

Debi sada živi na ranču u Kaliforniji, a 2016. godine otkriveno je da boluje od raka dojke. Godine 2019. kada je Paris imala samo 19 godina, prekinula je vezu sa majkom i otišla da živi u hipi komuni u Los Anđelesu. Prijatelji su postali njena porodica.

Sa Gabrijelom Glenom osnovala je bend The Soundflowers 2020. godine. Takođe, sa njim je vodila i emisiju putem Fejsbuka, gde je priznala da je bila šokirana kada se zaljubila u njega. Ipak, raskinuli su u avgustu 2020. godine kako bi se posvetili drugim stvarima.

https://www.instagram.com/p/CLrfYybJjWu/?utm_source=ig_web_copy_link

Da podsetimo, u medijima se navodilo da je Paris Džekson u ljubavnoj vezi sa Karom Delevinj, popularnom manekenkom.

Paris je nakon raskida sa Gabrijelom potpisala ugovor sa produkcijskom kućom Ripablik rekords i izbacila svoj prvi singl Let Down. Odmah potom, usledio je i album Wilted.

https://www.instagram.com/p/CLeqthWpBx_/?utm_source=ig_embed

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare