"Od golišavih fotografija zaradim više nego od sporta" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

“Od golišavih fotografija zaradim više nego od sporta”

Amerikanka Pejdž Van Zant bila je jedna od najatraktivnijih takmičarki u MMA svetu, sve dok nije dobila otkaz u UFC i preselila se u BKFC – boks bez rukavica.

“Kada sam potpisala za BKFC, zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Ipak, trenutno od golišavih fotografija zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo”, rekla je Van Zantova koja je priznala da je spremna da se odrekne zarade na sajtu za odrasle ukoliko to bude potrebno.

“Ne želim da se dovedem u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što imam sajt. Već me gledaju kao se*s simbol u svetu i želela sam da od toga i zaradim. Imam svoj vlastiti sajt i kontrolišem šta sve ide tamo. Radila sam teško na svom telu da bih postala to što jesam. Sada to samo delim na sajtu i radim to profesionalno”, kaže ona.

Rođena je kao Pejdž Sleten (Paige Sletten), ali su je u školi prozvali Pejdž Slaton (Paige Slutton) što je imalo pogrfnu aluziju. Otuda je postala Van Zant.

“Znala sam pred kućom da pronađem obešene kondome za drvo, kao ukrase za Božić. To zlostavljanje mi je bilo najgore i zbog toga sam se odlučila za knjigu kako bih možda nekom pomogla”, rekla je svojevremeno i dodala da joj je MMA spasio život.

Nekoliko meseci kasnije, odnosno u momentu kada je izdala autobiografiju, Van Zantova je odlučila da “uloži u sebe” i ugradila je silikone.

Danas objavljeno

Čovjek koji mu je dao pištolj i ranije imao incident

Vanja A

Udovica Kobea Bryanta otkrila detalje kobnog dana: Za smrt supruga i kćerke nije saznala od policije

Vanja A

Trik uz pomoć kojeg će vam maskara duže trajati

Vanja A

Ostavite komentar