Od danas skuplji taksi u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Od danas skuplji taksi u Banjaluci

Taksi u Banjaluci od danas je skuplji za više od 10 odsto, a Banjalučani će sam start taksi vozila sada plaćati 2.20 KM.

Predsjednik Udruženja taksista ,,Banjalučki taksi“ Dragan Purišić kaže da su prošle sedmice ponovo održali sastanak svih sedam udruženja i jednoglasno usvojili ovu odluku.
,,Cijene su dogovorene prije dva mjeseca i od danas idemo sa poskupljenjem. Kilometar je ranije koštao marku i po, sada će koštati 1,70 KM. Start vozila je sa dvije marke poskupio na 2,20 KM. Čekanje od danas umjesto 15 košta 25 maraka po satu“, potvrdio je Purišić za BL portal.

Novogodišnja cijena uvećava se za 100 odsto, i to u periodu od 31. decembra u periodu od 20:00 do 06:00 časova narednog jutra, odnosno 1. januara.
Ističu da ih je cijena goriva primorala na ovaj korak.

Kako ne bi bilo zabune, Purišić napominje da je još ranije došlo do poskupljenja usluga kod Patrol taksija. Kod njih je start vozila do ponoći 1,90 KM, a nakon ponoći 2,50 KM. Ostale cijene se podudaraju sa ostalim taksi prevoznicima, pa je tako i kod Patrol cijena po kilometru 1,70 KM, a cijena čekanja 25 KM po satu.

Danas objavljeno

U toku postavljanje rasvjete na lokaciji novog gradskog parka

M.

U Banjaluci u protekla 24 časa rođene četiri bebe

M.

Sljedeće sedmice akcija čišćenja u šest naselja: Košenje, uređenje stajališta, popravka rasvjete

M.

Ostavite komentar