25. Maja 2020.

Od danas ljetni režim polazaka

Big Portal

U saopštenju je navedeno da je ova odluka donesena uzimajući u obzir to da se privredna i ostale djelatnosti na području grada Banjaluke vraćaju u funkciju, kao i zbog toga što je ukinuto vanredno stanje i policijski čas.

Iz Gradske uprave navode da danas počinje i prodaja svih vrsta mjesečnih karata, a putnici će sa kupljenim kartama za jun moći da koriste javni prevoz i zadnju sedmicu maja.

  • Ukupan broj polazaka koji će u ponedjeljak moći koristiti građani na gradskim linijama je oko 800, a na prigradskom području više od 150 i više nema restrikcija polazaka u pojedinim dijelovima dana. Prvi polasci biće 5.30-6.00 časova, a posljednji oko 22.30, u zavisnosti od linije – saopšteno je iz Gradske uprave.

Postupajući po preporuci Instituta za javno zdravstvo, iz Gradske uprave apeluju da u vrijeme kada radnici koriste prevoz za dolazak na posao i povratak sa posla kući, prevoz ne koriste druge kategorije stanovništva.

  • Radi zaštite putnika i voznog osoblja od prenošenja virusa, putnici treba da se ponašaju u skladu sa preporukama zdravstvenih institucija, a autobusi će biti, kao i do sada, redovno dezinfikovani – navedeno je u saopštenju.

Svi redovi vožnje biće postavljeni u autobuse i na sajt grada, a dodatne informacije moguće je dobiti prilikom kupovine mjesečnih karata, kao i u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve na broj telefona 051/244-444, lokal 481.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare