11. Novembra 2020.

Od danas ARI ambulante i na Paprikovcu i Starčevici

Big Portal

Utom cilju, od danas su otvorene ambulante za akutne respiratorne infekcije (ARI) na Paprikovcu i na Starčevici. Kako su precizirali iz Doma zdravlja, pacijenti se ne naručuju na preglede.

Radno vrijeme ARI ambulante na Paprikovcu je od sedam do 13 časova za pacijente sa akutnim respiratornim infekcijama, dok se redovni pacijenti pregledaju od 14 do 20 časova, svakim radnim danom. U ovoj ambulanti zbrinjavaju se pacijenti iz mjesnih zajednica Lauš, Borkovići, Goleši, Paprikovac.

ARI ambulanta na Starčevici je smještena u prostoru laboratorije. Radno vrijeme ambulante je od osam do 16 časova, svakim radnim danom. U ovoj ambulanti zbrinjavaju se pacijenti iz mjesnih zajednica Česma, Vrbanja, Starčevica 1 i 2, Obilićevo, Srpske Toplice i Karanovac.

Podsjetimo, da je od ponedjeljka otvorena i ARI ambulanta u Docu, u ranijem prostoru Udruženja “Zajedno”. Ambulanta služi za preglede pacijenata koji su bliski kontakti pozitivnih osoba, članovi porodice i slično. Radno vrijeme ambulante je od osam do 16 časova, svakim radnim danom. Na ovoj lokaciji obavezno je naručivanje pacijenata na preglede

– Timovi na Poliklinici nastavljaju da rade u postojećem režimu, dok su kapaciteti Službe hitne pomoći pojačani jednim novim mobilnim timom i vozilom, te je uveden i dodatni pult za laboratorijske analize – rekli su iz Doma zdravlja.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare