Od četvrtka vakcinacija u UKC Srpske - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Od četvrtka vakcinacija u UKC Srpske

Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske počinje sa vakcinacijom prvenstveno hroničnih pacijenata koji dolaze na ambulantne preglede, hospitalizovanih pacijenata i njihovih porodica, njihove pratnje, kao i svih zainteresovanih građana, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Vakcinacija će se, kao i do sada, obavljati na vakcinalnom punktu Urgentnog centra (zgrada Centralnog medicinskog bloka – ulaz od zgrade Ginekologije).

Svi zainteresovani moći će da dobiju neophodne informacije i da se prijave za vakcinaciju od sutra na broj telefona 051/343-030 svaki radni dan u periodu od 9.00 do 12.00 časova, navodi se u saopštenju.

  • S obzirom na činjenicu da je UKC Srpske najveća zdravstvena ustanova koja zbrinjava najveći broj pacijenata u Republici Srpskoj, a ujedno i najteže pacijente, odlučeno je da se proširi obuhvat programa vakcinacije protiv virusa korona – navode iz ove zdravstvene ustanove.

Proces imunizacije protiv Kovida-19 u najvećoj zdravstvenoj ustanovi Republike Srpske počeo je 12. februara ove godine kada je generalni direktor UKC Republike profesor doktor Vlado Đajić prvi u BiH primio vakcinu.

Od tada su konstantno vakcinisani zaposleni i penzioneri UKC Srpske.

Danas objavljeno

Krivokapić preuzeo funkciju ministra pravde Crne Gore

M.

Upozorenje: “Nova runda sukoba”

M.

Zelenski jasan: “Ne planiramo”

M.

Ostavite komentar