22. Marta 2022.

Od 20. maja sa KonTikijem direktnim letom iz Banjaluke na ljetovanje u Hurgadu

Big Portal

Letovi za novu svjetsku destinaciju iz Banjaluke kreću od 20. maja, a cijene aranžmana kreću se već od 990KM po osobi i uključuju direktan let iz Banjaluke za Hurgadu, smještaj u hotelu sa 4* ili 5*, all inclusive uslugu, transfer, takse i uslugu vodiča. 

Zbog velikog interesovanja i broja upita, Kontiki je za sve zainteresovane putnike do kraja marta obezbijedio i dodatne pogodnosti u vidu rezervacija aranžmana uz uplatu od samo 100KM i dodatni popust od 100KM po osobi.

Kao što mnogi znaju, za Egipat je državljanima BiH potrebna viza. Za sve Kontikijeve putnike iz Banjaluke, viziranje je olakšano i povoljnije i obavljaće se na aerodromu u Hurgadi, uz prethodno odobrenje za grupu putnika, bez potrebe za odlaskom ili slanjem dokumentacije u ambasadu u Sarajevu. 

Egipat, koji je poznat i kao “zemlja faraona” će vas pored svoje istorije i bogatog kulturnog nasljeđa očarati vrhunskim gostoprimstvom i uslugom, modernim hotelima i dugim pješčanim plažama, kao i izletima u kojima ćete uživati, a među kojima se posebno izdvajaju ronjenje, pustinjski safari i posjeta piramidama u Gizi.

Ponude za ljetovanje u Hurgadi se mogu pogledati na linku https://www.kontiki.ba/bs/location/hurghada/hotels , a za sve detaljne informacije i rezervacije aranžmana posjetite poslovnicu KonTikija ili ih kontaktirajte: 

-051 492 385⁣

-banjaluka@kontiki.ba⁣

-Kralja Petra I Karađorđevića 93 (u sklopu glavne Pošte)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare