"Očigledno se radi o poruci – da je htio da ga upuca, to bi i uradio" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Očigledno se radi o poruci – da je htio da ga upuca, to bi i uradio”

Na Darka Kovačevića u utorak uveče pokušan je atentat, a stručnjak za bezbednost u izjavi za grčku “Prototemu” smatra da je to bila poruka.

Proslavljeni srpski fudbaler napadnut je u utorak od strane nepoznatog napadača koji je na Darka ispalio hitac iz pištolja, koji na sreću nije pogodio nekadašnjeg reprezantativca.

Napad se desio u mestu Glifada i policija trenutno istražuje zašto je na Kovačevića pokušan atentat.

Grčki portal “Protothema.gr” kontaktirao je stručnjaka za bezbednost koji smatra da napadač nije želeo da usmrti Kovačevića.

“Prišao mu je veoma blizu i da je želeo da ga pogodi, verovatno bi to i uradio. Trenutno preovladava verzija da je neko želeo da pošalje poruku, ali ne znamo ko je i zbog čega to uradio”, rekao je neimenovani stručnjak za bezbednost i dodao:

“Ovde verovatno pričamo o profesionalcu, koji je odmah posle zapalio auto jer je to bio trag koji bi mogao da mu okrije identitet. Oružje koje je nađeno u zapaljenom Smartu je pod istragom i verovatno je iz njega pucano”.

Kada je video napadača, Kovačević se bacio u stranu i tom prilikom je izbegao metak, ali je povredio koleno. Atentator je odmah pobega s mesta i za njim se sada traga.

Podsećamo, Kovačević je u policiji rekao da je video napadača i da je instinktivno bacio u desnu stranu.

Danas objavljeno

Australijanci zagonetni u vezi sa Đokovićem

Vanja A

Pakao Evrolige: Efes juri istoriju – titulu žele svi

Vanja A

Novak: Mediji me nisu mazili

Vanja A

Ostavite komentar