Očekuje se da će Samsung Galaxy A53 stići uoči lansiranja Galaxy S22 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Očekuje se da će Samsung Galaxy A53 stići uoči lansiranja Galaxy S22

Izgleda kao da je došlo vrijeme za lansiranje telefona srednjeg ranga, pošto se – zajedno sa Galaxy A33 5G nižeg ranga – pojavio i Samsung Galaxy A53, na zvaničnim stranicama podrške kompanije, prema izveštaju iz MySmartPrice.

Kako bi premijum Galaxy S22 trebalo da bude predstavljen 8. februara, ne bismo bili iznenađeni kada bismo videli da dvojac A53 i A33 stigne bez pompe, kako bi izbegli bilo kakvo ometanje Samsungovog premijum trojca.

Navodne specifikacije kažu da donosi četvorostruku kameru na zadnjoj strani – sa glavnom, ultra-širokom od 64 megapiksela, 5MP makro i 2MP senzorom dubine – dok se smatra da je ekran 6,4-inčni Full HD+ AMOLED panel sa rupom za selfi kameru centralno u vrhu ekrana. Dakle, ovde nema fensi zuma, ali to je deo onoga što izdvaja A53 od S22.

Dalje, priča se da Galaxy A53 poseduje Samsungov Exynos 1200 čip i najmanje 8 GB RAM-a. Malo je verovatno da će se Exynos pojaviti u svim regionima, pošto Evropa i SAD imaju tendenciju da dobiju Qualcomm specifikacije u A klasi, ali sve su glasine da bi ovaj Galaxy mogao biti prvi koji će koristiti MediaTek-ov najnoviji hardver (iako se čini da je Dimensity 9000 malo verovatan, jer teoretski ima više specifikacije nego Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 u mnogim segmentima).

Potpuni i konačni detalji su verovatno tu iza ćoška, tako da više informacija očekujemo vrlo brzo. Možda čak i zvanične.

Benchmark.

Danas objavljeno

Windows 11 testira vidžete na desktopu

Vanja A

Kina koristi 3D štampač da napravi branu visoku 200 metara

Vanja A

YouTube dobija veoma korisnu funkciju

Vanja A

Ostavite komentar