Očekuje se čudan obrt u slučaju Kevina Spejsija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Očekuje se čudan obrt u slučaju Kevina Spejsija

Očekuje se da će građanska parnica protiv glumca Kevina Spejsija, koja navodi da je seksualno napao tinejdžera 1980-ih, biti odbačena nakon što su advokati saopštili da je žrtva odbila da se izaže u javnost imenom i prezimenom.

Federalni sudija presudio je prošle nedelje da je čovek – u sudskim dokumentima identifikovan kao C.D. – koji je tvrdio da ga je Spejsi seksualno napao kada je imao 14 godina, mora javno da otkrije svoj identitet. Sudija Levis Ej Kaplan utvrdio je da javnost ima legitimni interes da sazna identitet žrtve, napominjući u ovom slučaju “da je interes uvećan jer je C.D. izneo svoje navode protiv javne ličnosti”.

Advokati žrtve podnijeli su u četvrtak pismo sudu u Njujorku u kom su sudiju obavijestili o odluci i pristali na odbacivanje slučaja koji se odnosi na C.D., navodi CNN.

Kevin Spacey: New lawsuit alleges sexual assaults in two men's teens

“Kao što smo ranije obavijestili Sud, C. D. smatra da nije u stanju da izdrži invaziju na svoj život ako se u ovom slučaju otkrije njegov identitet”, napisali su advokati.

Sudija Levis Ej Kaplan utvrdio je da javnost ima legitimni interes da sazna identitet žrtve, napominjući u ovom slučaju “da je interes uvećan jer je C.D. iznio svoje navode protiv javne ličnosti”.

Advokati žrtve podnijeli su u četvrtak pismo sudu u Njujorku u kom su sudiju obavestili o odluci i pristali na odbacivanje slučaja koji se odnosi na C.D., navodi CNN.

“Kao što smo ranije obavijestili Sud, C. D. smatra da nije u stanju da izdrži invaziju na svoj život ako se u ovom slučaju otkrije njegov identitet”, napisali su advokati.

Advokati su takođe napisali da nameravaju da od C.D. biti uklonjen iz postojećeg slučaja sa Repom i kao i da se slučaj pauzira dok traje procesuiranje žalbe.

Spejsi se 2017. godine izvinio za ono što je on imenovao kao “duboko neprimjereno pijano ponašanje” nakon što je Rep iznio navode, ali je takođe rekao, “Iskreno se ne sjećam susreta”, prenosi B92.

B92.

Danas objavljeno

Sin Harryja i Meghan nikad neće postati princ?

Vanja A

Drastična promjena u Victoria’s Secretu, nema više anđelica

Vanja A

U smeću na parkiralištu u Njemačkoj pronađene stare vrijedne slike

V.R.

Ostavite komentar