Obustava saobraćaja zbog održavanja Moto-festa - BIGportal.ba
Banja Luka Vijesti

Obustava saobraćaja zbog održavanja Moto-festa

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve su najavili da će zbog održavanja manifestacije „Moto-fest Banjaluka 2021“ biti obustavljen saobraćaj u pojedinim dijelovima grada.

Do obustave će doći u sljedećim dijelovima Banjaluke:

-danas od sedam časova do osam časova 22. avgusta na Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Teodora Kolokotronisa, u Ulici Teodora Kolokotronisa na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice patrijarha Makarija Sokolovića, u Ulici Teodora Kolokotronisa na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Đure Daničića i u desnoj saobraćajnoj traci Ulice Teodora Kolokotronisa na dijelu od kružnog toka do Ulice Makarija Sokolovića – gledano od kružnog toka.

-od 17 časova do 20 časova 21. avgusta u lijevoj saobraćajnoj traci Ulice Teodora Kolokotronisa na dijelu od kružnog toka do Ulice Makarija Sokolovića – gledano od kružnog toka.

Kako su rekli, za vrijeme trajanja obustave saobraćaja biće omogućen bezbjedan i nesmetan pristup do tvrđave Kastel iz Ulice Makarija Sokolovića i ulaz u tvrđavu Kastel iz navedenog smjera.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način, a učesnike u saobraćaju molimo na dodatni oprez i razumijevanje.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Stanivuković: Odbornici koji ne dolaze na sjednice neće dobijati plate

M.

Planirana isključenja električne energije za 22.09.2021.godine

Vanja A

U Banjaluci sutra dan bez automobila: Centar otvoren samo za autobuse

M.

Ostavite komentar