Obustava saobraćaja na putu Dragočaj – Ramići – Kuljani – Zalužani - BIGportal.ba
Banja Luka

Obustava saobraćaja na putu Dragočaj – Ramići – Kuljani – Zalužani

Na lokalnom putu Dragočaj – Ramići – Kuljani – Zalužani, na dijelu od Magistralnog puta I reda broj 108 u dužini od po 10 m prema Dragočaju i prema Ramićima, zbog rekonstrukcije raskrsnice Magistralnog puta I reda broj 108, dionica Ivanjska – Šargovac i lokalnog puta Zalužani – Dragočaj biće obustavljen saobraćaj za sva vozila od 7.00 časova 24.07.2021. godine do 19.00 časova 26.07.2021. godine, saošteno je iz Odjeljenje za saobraćaj i puteve.

Za vrijeme obustave saobraćaja, autobusi na prigradskim linijama:

Banjaluka – Dragočaj – Gradina i

Banjaluka – Dragočaj – Stranjani,

iz smjera grada mijenjaju trasu i sa magistralnog puta se preusmjeravaju pored Unisa prema Dragočaju i dalje registrovanom trasom, u povratku istom trasom obrnutim redoslijedom.

Na prigradskoj liniji Banjaluka – Ramići iz smjera grada autobus se preusmjerava pored Unisa do Dragočaja i nazad (linija Banjaluka – Ramići se skraćuje iz smjera grada do Dragočaja).

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Radove na ovoj dionici izvodi preduzeće “Kozaraputevi“ d.o.o. Banjaluka.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Danas objavljeno

Banja Luka obilježava Međunarodni dan lica sa invaliditetom

M.

Grad Banjaluka isplatio stipendije kategorisanim sportistima

M.

Planirana isključenja električne energije za 05.decembar 2022. godine

Vanja A

Ostavite komentar