24. Oktobra 2022.

Obuhvaćeni ovi prostori u Banjaluci: Na javnom uvidu nacrti dva regulaciona plana

Big Portal
  • Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Čokorska Polja“, kojim je obuhvaćen je prostor u naselju Čokori, a odnosi se na  k.č.br. 55/4, 55/3, 61, 60/4, 60/3 i 60/2, k.o. Goleši (n.p.), u ukupnoj površini od 0,38 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“, d.o.o, Banja Luka,  Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br.101a, (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke, kao i prostorijama Mjesne zajednice Čokorska polja, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8.00 do 16.00 časova do 21. novembra;
  • Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za prostor između ulica: Branka Morače, Radoja Domanovića, Bolanog Dojčina, Kozarske i lijeve obale rijeke Vrbas (Radni naziv: „Jug 6“) biti izložen na javni uvid. Nacrtom je obuhvaćen prostor uz ulicu Duška Trifunovića, a odnosi se na zemljište označeno kao k.č.br. 2776/4, 2776/5 i 2776/6, k.o. Banjaluka 8 (n.p.), u ukupnoj površini od 0,23 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ d.o.o. Banja Luka, Ada br.24 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke, kao i prostorijama Mjesne zajednice Kočićev Vijenac, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8.00 do 16.00 časova do 21. novembra.
    Nacrti planova objavljeni su na internet stranici Grada: www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 21. novembra 2022. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrte, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje, saopšteno je iz Gradske uprave.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare