Obrt u tragičnom slučaju: Njemica na Krku umrla od trovanja alkoholom - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Obrt u tragičnom slučaju: Njemica na Krku umrla od trovanja alkoholom

Nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđeno je da je 47-godišnja njemačka državljanka u gradu Krku umrla zbog akutnog trovanja alkoholom, a privedeni Nijemac je krivično prijavljen jer nije pružio pomoć, izvijestila je danas Policijska uprava primorsko-goranska.

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola i da je umrla dva dana prije nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno tijelo, prenijela je Hina.

Policija je 27. jula uveče obaviještena o pronalasku tijela žene u apartmanu u gradu Krku. U apartmanu je policija zatekla i 46-godišnjeg njemačkog državljanina. On je uhapšen i priveden pod uticajem alkohola u koncentraciji od 2,9 promila.

Kriminalistickim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao ženi, pa je krivična prijava protiv njega podnijeta merodavnom državnom tužilaštvu.

Kriminalisticko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesrećnog događaja, saopštila je policija. U prvom obavještenju o ovom događaju policija je navela da je riječ o ubistvu.

Danas objavljeno

Ove zemlje žive normalno, kao da nema korone

M.

Dodik: Spasavanje američkih vojnika junački podvig

M.

Vučić: Prijateljstvo sa Turskom dodatna garancija stabilnosti

M.

Ostavite komentar