Obrt u slučaju Tanje Savić, pjevačica u drami! - BIGportal.ba
Ex Yu

Obrt u slučaju Tanje Savić, pjevačica u drami!

Kako nam je ispričao izvor blizak pevačici ona se posvađala sa mužem Dušanom Jovančevićem koji je odveo decu i od tada nije mogla da ga pronađe

Folk pevačica Tanja Savić danas je preživela pravu dramu. Kako nam je ispričao izvor blizak pevačici ona se posvađala sa mužem Dušanom Jovančevićem koji je odveo decu i od tada nije mogla da ga pronađe.

– Tanja i Dušan su se posvađali pre dva dana – priča nam izvor blizak pevačici. – To nije prvi put da imaju takvu svađu. Međutim, on je odveo njihove sinove Maksima i Đorđa i od tada joj se ne javlja na telefon. Pevačica se danas iz Radinaca kod Smedereva zaputila u Beograd i otišla pravo u Dušanov stan na Novom Beogradu, ali ga tamo nije zatekla. Obratila se prvoj policijskoj stanici kako bi zamolila da joj pomognu da stupi u kontakt sa njim. Ona nije pominjala nikakvo nasilje, niti je podnela krivičnu prijavu protiv supruga Dušana.

Tanjin PR, Filip Belan, nam je ranije danas rekao da ona jeste došla iz rodnih Radinaca, ali zbog toga što joj je komšinica javila da joj je obijen stan. Prema njegovim rečima ona je videla da su joj iz stana nestali pasoši, njen i decin.
– Tanja je bila u Radincu i jutros je pozvala komšinica koja je primetila da se nešto čudno dešava u njenom stanu. Tada je videla da nema njenog i dečijih pasoša.

Danas objavljeno

“Hoću da usmjerim kćerku na pravi put” Slavica Ćukteraš priznaje da želi da bude u ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”

D

Veljača o slučaju “Aleksić”: “Kad imate ime i prezime zlostavljača, ljudi to teže ignorišu”

Zeljka

GLUMCI PRIMILI KINESKU VAKCINU: Dramski umjetnici čekali u redu za imunizaciju na “Beogradskom sajmu”

Zeljka

Ostavite komentar