Obrt: TikTok sada kopira Instagram - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Obrt: TikTok sada kopira Instagram

Aplikacije i društvene mreže sve više počinju da izgledaju isto i da liče jedna na drugu.

Do sada smo već navikli da vidimo da Instagram kopira TikTok kada su u pitanju funkcije. Ali u novom obrtu, saznajemo da TokTok sada kopira Instagram sa novom funkcijom pod nazivom “Photo Mode”.

Najnovije ažuriranje omogućava TikTok korisnicima da dele veći broj fotografija u objavi, zajedno sa opisom do 2200 karaktera. Nove foto objave, koje mogu da sadrže i muziku, će se poijavljivati u korisnikovoj For You stranici, zajedno sa video sadržajem.

U blog objavi TikTok ističe da se nada da će Photo Mode, u kombinaciji sa nedavno proširenim brojem karaktera, omogućiti kreatorima da se bolje izraze i da se dublje povežu sa drugima.

Međutim, Photo Mode čini da For You Page deluje više kao Instagram i na načine koji nisu toliko kreativni. Prema navodima medija, funkcija se od strane kreatora već koristi za deljenje starim mimova (meme) i drugog sadržaja koji je uobičajeno popularan na Instagramu.

Zanimljivo je videti da TikTok sada kopira Instagram, s obziroma na to da nedavni izveštaji sugerišu da TikTok id a lje u velikoj meri prednjači u odnosu na Instagram Reels, kada je u količina pregleda na dnevnom nivou.

Takođe, ovo je samo jedan u nizu poteza u kojima svaka društvena mreža kopira svog rivala, sok na kraju sve one ne postanu iste.

Danas objavljeno

Ruski hakeri ukrali više od 50 miliona lozinki

V.R.

Neredi u najvećoj fabrici iPhone telefona u Kini

V.R.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

V.R.

Ostavite komentar