Obradujmo najmlađe: Udruženje “Četiri plus” počelo akciju prikupljanja paketića - BIGportal.ba
Banja Luka

Obradujmo najmlađe: Udruženje “Četiri plus” počelo akciju prikupljanja paketića

Udruženje porodica sa četvoro i više djece “Četiri plus” iz Banjaluke počelo je akciju prikupljanja nikoljdanskih i novogodišnjih paketića za djecu iz ovog udruženja.

Predsjednik Udruženja Jovan Radovanović rekao je Srni da većina roditelja koji su njihovi članovi nije zaposlena i da 70 odsto njih nije u mogućnosti da djeci obezbijedi paketiće, te pozvao sve koji su u mogućnosti da pomognu.

Radovanović je istakao da im je cilj da obezbijede paketiće za svako dijete u Udruženju.

On je rekao da banjalučko Udruženje ima više od 850 porodica koje imaju četvoro i više djece i naveo da stalno pristižu novi članovi, te im je potrebno najmanje 1.000 paketića.

Radovanović je pozvao sva pravna i fizička lica, sve ljude dobre volje da u skladu sa mogućnostima daju doprinos u realizaciji ove akcije, čiji je cilj uljepšati djeci Nikoljdan i Novu godinu.

On je rekao da se svi koji žele pomoći ovu akciju mogu javiti u prostorije Udruženja “Četiri plus” na adresi Petra Rađenovića 25 i na brojeve telefona 051/304-333 i 065/855-370.

Radovanović je rekao da su kontaktirali organizacije koje su godinama njihovi donatori i dodao da i ove godine očekuju da će im određeni broj paketića obezbijediti njemačka humanitarna organizacija “Adra”, koja to čini više od osam godina.

“Vjerujem da ima ljudi dobrog srca koji će nam pomoći da obradujemo naše najmlađe članove, kao i prethodnih 15 godina”, istakao je Radovanović.

Danas objavljeno

Nove destinacije sa Aerodroma Banjaluka ove godine

M.

Sutra u Drakuliću pomen stradalim Srbima 1942. godine: Iz grada besplatno voze dva autobusa

M.

Planirana isključenja električne energije za 06.februar 2023. godine

Vanja A

Ostavite komentar