13. Septembra 2019.

Obradović objavio spisak: Zašto nema Andree? Nemam poseban komentar

Big Portal

Srbija će prvo igrati protiv Švajcarske, 25. septembra u Kraljevu, a četiri dana kasnije izabranice Ljubomira Obradovića čeka meč protiv Slovačke.

Na spisku Obradovića je 20 imena.

Golmani: Jovana Risović, Kristina Graovac, Katarina Tomašević.

Leva krila: Sanja Radosavljević, Timea Milošević, Dijana Radojević.

Pivoti: Dragana Cvijić, Sladjana Pop – Lazić, Jovana Milojević.

Desna krila: Željka Nikolić, Ana Kojić.

Bekovi: Jovana Stoiljković, Marija Obradović, Sanja Vujović, Jelena Trifunović, Tamara Radojević, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Andjela Janjušević, Dijana Števin.

U grupi se nalazi još selekcija Rusije.

Dve najbolje selekcije iz svake grupe izboriće plasman na takmičenje koje će biti održano u Danskoj i Norveškoj od 4. do 20. decembra 2020. godine sa finalnim vikendom u Oslu.

Okupljanje rukometašica zakazano je za nedelju u Beogradu u popodnevnim časovima kada će se krenuti put Kraljeva.

Kao i do sada, uvek sam želeo da devojke budu zdrave i sposobne za reprezentativne obaveze. Još se nismo kompletirali od kada sam selektor. To mi je najveća želja, a sve ostalo će doći na svoje mesto. Ne volim formulaciju uloge favorita. Imamo ozbiljan kvalitet. Nikoga nećemo da potcenjujemo, svi igraju, svi treniraju, niko se ne predaje pre vremena“, rekao je Obradović.

On je prokomentarisao i izostanak iskusne Andree Lekić.

“Nemam poseban komentar, niko me nije pitao zašto je nema pre utakmice sa Poljskom, ni pre EHF nedelje u Španiji. Medicinsko osoblje nije dobilo ništa, ni usmeno, ni pisano o njenoj povredi, ako je bila povređena. Spisak je napravljen objektivno i odgovorno. Odgovaram za spisak. Zašto nema Andree? Isto pitanje može da se postavi i kada je reč o bilo kojoj drugoj igračici“, istakao je Obradović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare