"Obradović i Jasikevičus će se vratiti, oni su zauvijek dio porodice" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Obradović i Jasikevičus će se vratiti, oni su zauvijek dio porodice”

Dugogodišnji generalni menadžer i predsjednik Panatianikosa Manos Papadopulos govorio je o legendama tog kluba.

Dugogodišnji generalni menadžer i predsjednik Panatianikosa Manos Papadopulos govorio je o legendama tog kluba.

Papadopulos je pričao i o bivšem trofejnom treneru Željku Obradoviću, kao i o proslavljenom igraču “zelenih” Šarunasu Jasikevičusu, trenutno treneru.

Grk koji je proveo 30 godina u klubu bio je upitan da li je pokušao da vrati nekog od pomenute dvojice u klub, na mesto koje je odlaskom Rika Pitina popunjeno iskusnim Argirisom Pedulakisom.

“Ne mogu da kažem da li smo pokušali da vratimo Obradovića ili Jasikevičusa. Neke stvari jednostavno nisu izvodljive. Možete da pokušate, ali ako vam na putu stoji ugovor bez izlazne klauzule… Da su slobodni agenti uradili bismo šta možemo”, istakao je Papadopulos za “SDNA”.

Manos je tokom višedecenijskog mandata u PAO-u blisko sarađivao sa Pavlosom i Tanasisom Janakopulosom, preminulom braćom koja su poverila klub Pavlosovom sinu Dimitrisu.

“Sa njima (Obradovićem i Jasikevičusom) imamo odličan lični odnos, stalno se čujemo, prijatelji smo. Oni će zauvek biti deo Panatinaikosove porodice i nadam se da će se obojica jednog dana vratiti ovde. Ne znam u kojoj ulozi, doduše. Oni su bliski sa Panatinaikosom, ali navijači žele nešto što je trenutno neizvodljivo”, 
konstatovao je Grk.

Danas objavljeno

Spektakularan potez Kecmanovića kad je bio na rubu poraza

Zeljka

Čilić eliminisan, Rus čeka Đokovića

Zeljka

Šta čeka Đokovića danas u Astani?

Zeljka

Ostavite komentar