Obožavatelji pronašli savršenog kandidata za novu Šakirinu ljubav, a on nema ništa protiv - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Obožavatelji pronašli savršenog kandidata za novu Šakirinu ljubav, a on nema ništa protiv

Svega nekoliko sedmica nakon što je svijet šokirala vijest o krahu ljubavi između Šakire i Pikea,a nakon što se doznalo za njegovu aferu, obožavatelji slavne pjevačice, odlučni da ne gube vrijeme, bacili su se u potragu za savršenim kandidatom

Podsjetimo, Shakira i Pique okončali su svoju 12 godina dugu vezu tokom koje su dobili sinove Milana i Sashu zbog njegove afere s 15 godina mlađom studenticom, iako sa svakim danom u javnost isplovljava sve više imena njegovih potencijalnih ljubavnica.

Potragu da se za Shakiru pronađe novi dečko neki su shvatili krajnje ozbiljno, a u moru onih koji su izrazili svoje mišljenje po ovom pitanju, najviše je onih koji vjeruju kako bi Shakira i Chris Evans bili fantastičan par, a ovim je idejama sama pjevačica dala vjetar u leđa kada je nedavno zapratila Chrisa Evansa na Instagramu.

Osim Chrisa, Shakira je zapratila i Henryja Cavilla, a zbog čega su memeovi na ovu temu krenuli nicati jedan za drugim.

Zvijezda Marvelovih filmova jedan je od onih koji svoj ljubavni i općenito privatni život nastoje držati daleko od očiju znatiželjne javnosti pa tako nitko sa sigurnošću ne može potvrditi je li Chris još uvijek solo, no prilikom intervjua u svrhu promocije novog crtanog filma ‘Lightyear’ u kojem je dao glas glavnom junaku Chris je prokomentirao ideju o vezi s kolumbijskom ljepoticom. ‘Pokušavaš li me ti to spojiti s njom?’, pitao je voditelja te kroz smijeh dodao kako ne bi smio o tome pred kamerama.

Priznao je i kako je veliki obožavatelj njenih pjesama, ali i da se ne bi usudio pojaviti u njenom spotu jer ne bi mogao parirati njenom vrhunskom plesnom umijeću. Par dana nakon što je Shakira na Instagramu zapratila Chrisa, on je uzvratio istom mjerom, a što je bilo dovoljno da njih dvoje kao par postanu omiljena internetska fantazija. No, ko zna, možda ova fantazija doista jednog dana postane i stvarnost. Kako zasad stvari stoje, ništa im ne stoji na putu.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Danas objavljeno

Tiha patnja muškaraca osamdesetih, Belinda Karla danas izgleda ovako

Vanja A

U predstojećoj epizodi animirane serije Simpsoni konačno će se otkriti kako predviđaju budućnost

Vanja A

Ministar turizma Novog Zelanda za veću dobrodošlicu bogatašima u odnosu na „nudle turiste“

Vanja A

Ostavite komentar