Oborili smo rekord, imamo 21 zaraženog – nema ko da igra! - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Oborili smo rekord, imamo 21 zaraženog – nema ko da igra!

Koronavirus iz dana u dan pravi sve veće probleme svetu sporta, a na prilično velikim mukama su u našem komšiluku, u Mađarskoj.

Odatle se javio Nemanja Antonov, bivši levi bek Partizana i “zlatni orlić” sa Novog Zelanda, a sada član mađarskog Ujpešta.

Naime, tim koji predvodi srpski trener Predrag Rogan ima čak 21 zaraženog igrača, otkrio je Antonov koji je i sam zaražen koronavirusom.

“Nekako sam odolevao nevidljivom neprijatelju, a evo dva dana sam u karantinu. I mene je ‘slomio’ koronavirus, ali je prošla temperatura. U nedelju sam bio jedini prvotimac na terenu, plus igrači iz mlađih kategorija. Momci sa samo 16 godina upisali su debi na velikoj sceni”, izjavio je Antonov za “Maksbetsport”.

Postoji ozbiljna bojazan da Ujpešt neće imati dovoljan broj igrača da izađe na teren u meču protiv Diošđera.

“Ovde nema odlaganja i niko iz druge ekipe ne može da uskoči. Ako nemaš zdrave igrače za utakmicu gubiš službenim rezultatom 3:0. Nas to čeka za vikend i Diošđer će bez borbe da upiše pobedu. Prema poslednjim informacijama nećemo da putujemo na ovo gostovanje”.

Kako sam Antonov kaže, srušen je rekord u Evropi sa brojem od 21 zaraženog člana tima.

“Sada je 21 igrač bolestan. Do novog testiranja je još najmanje sedam dana izolacije, a prava je šteta da moram da pauziram. Na našu sreću sledi dve nedelje pauze, zbog obaveza reprezentacija. Taman da sve prođe i da počnemo da treniramo, a onda da krenemo sa pobedama. Cilj je da pokušamo da ostanemo u gornjem delu tabele”, izjavio je Antonov.

Danas objavljeno

“Zašto vole da mrze Novaka Đokovića?”

D

Australijan open u problemu – još zaraženih

D

Jović “rešeta” u Nemačkoj – stižu mu poruke iz Reala

D

Ostavite komentar