31. Jula 2020.

„Oborili ga i šutirali“: Srbin iz Austrije pretučen kod Splita zbog krsta i grba

Big Portal

Incident se dogodio u sredu oko 19 sati kada je supruzi i ćerkama nosio hranu iz fast fuda, a napala su ga sa leđa trojica muškaraca koji su ga najpre oborila udarcem u potiljak a zatim šutirala, prenosi Jutarnji list.

To se sve dešavalo pred punom rivom i zaposlenima u restoranu brze hrane.

Napadači ništa nisu govorili, ali Vukojević pretpostavlja da je napadnut zbog velike tetovaže pravoslavnog krsta na nozi i tetovaži Crvene zvetde na jednom od ramena i svog imena napisanog ćirilicom.

Vukojević je sa suprugom Manuelom, Hrvaticom iz Otočca došao na letovanje u Hrvatsku, ali su se zbog ovog incidenta vratili u Austriju.

“Na pola puta me netko udario u potiljak. Kako sam padao tako sam dobio nogom u lice. Kad sam pao, udarali su sa svih strana, ja sam stavio ruke na lice da se zaštitim i skupio se. Nakon toga su pobegli. Ja sam video samo jednog, imao je crnu majicu i šorc. U policiji su mi rekli da su bila trojica, jer su ih toliko videli na nadzornim kamerama susedne menjačnice koja je sve snimila”, rekao je on.
Vukojević je rekao da je na usnama dobio osam šavova, ima tri rasklimana zuba i modrice po celom telu, a kako dodaje u policiji su mu rekli da on nije prvi slučaj.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare