Obnovljeni Nissan NV300 - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Obnovljeni Nissan NV300

Aktuelna generacija Nissana NV300 je na tržištu od 2016. godine, a budući da je njegov rođak Renault Trafic već obnovljen za 2021 godinu, to se sada desilo i ovom Nissanovom kombiju.

Preciznije, evropski kupci će obnovljeni NV300 moći da kupe od maja, i to sa restilizovanim izgledom, modernijim enterijerom i bogatijom opremom.

Vozilo inače može da primi pet, šet, osam ili devet putnika, pri čemu je unutrašnjost sada sa doteranim prednjim panelom, volanom, instrument tablom, kao i povećanom zapreminom ostava za sitnice.

Spoljašnjost je modifikovana novom prednjom maskom, LED svetlima, kao i novim točkovima (opciono i alu točkovi od 17 inča).

Takođe, deo opreme čine i sistemi asistencije vozaču, od nadgledanja mrtvog ugla, sistema upozorenja o napuštanju kolovozne trake, preko prepoznavanja saobraćajnih znakova pa do NissanConnect sistema i Android Auto & Apple CarPlay.

Za pogon se brine 2,0 litarski dizel motor u verzijama od 81 kW/110KS do 125 kW/170KS i do 380 Nm obrtnog momenta. Uz standardni šestostepeni manuelni menjač, u gami je i DCT menjač sa dvostrukim kvačilom dostupan uz srednju verziju sa 110 kW/150KS.

Na kraju i podatak da garancija za ovo vozilo iznosi pet godina ili 160.000 km.

Ivan Mitić–Autoblog.rs

Danas objavljeno

Tragom Australa: Kako Renault bira imena za svoje modele

Vanja A

Zimska bajka: Samo 14 primjeraka ekskluzivnog Rolls-Royce Cullinana

Vanja A

Kupuju domaće: Koji su najprodavaniji automobili na velikim europskim tržištima

Vanja A

Ostavite komentar