Objavljen video snimak OKRŠAJA na auto-putu kod Gradiške - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Objavljen video snimak OKRŠAJA na auto-putu kod Gradiške

Prava drama dogodila se nedavno na naplatnim kućicama u mjestu Čatrnja kod Gradiške, gdje se prvo dogodila manja saobraćajna nesreća, a zatim i masovna tuča u kojoj je korištena i čakija.

Sada je objavljen i video snimka tuče koja se u nedjelju dogodila na auto-putu Banjaluka – Gradiška u mjestu Čatrnja.

– Safet Ibrahimović (28) je sa svojim automobilom „ford fiesta“ čekao red na naplatnim kućicama u Čatrnji i taman kada je došao na red, u tom trenutku zaustavnom trakom kretao se autombil „pasat“ kojim je upravljao Živko Čiča (59) iz Banjaluke.

Čiča je sa „pasatom“ pokušao da se iz zaustavne trake uključi ispred Ibrahimovića na naplatnoj kućici – rekao je ranije sagovornik Srpskainfo.

On dodaje da Ibrahimović to nije dozvolio i tada je došlo do manjeg sudara ova dva vozila, u kojem nije bilo povrijeđenih, već je samo pričinjena šteta.


– Tada iz „fieste“ izlaze Ibrahimović i njegovi saputnici David Pavić i Dijego Čizmić i napadaju Čiču, njegovog sina Ranka (29) i Radovana Nikolčića. Zatim su „fiestom“ udarili Nikolčića i slomili mu prst, a vozilom su nanijeli i lakšu povredu Ranku – pojašnjava izvor Srpskainfo.

On dodaje da je zatim Dijego uzeo čakiju i posjekao Živka, a zatim je od njega tu istu čakiju uzeo Pavić i takođe nanio povredu Živku Čiču.

Poslije toga su sa tom čakijom oštetili i „pasat“ i slupali mu šajbu.

Nezavisne

Danas objavljeno

Dodik: Njemačka spriječila kandidatski status, a Šolc poručuje da im vjerujemo

M.

SAD: Protesti u više država, zatvaraju se klinike za abortus

M.

“Odluka EU će dovesti do porobljavanja susjednih zemalja”

M.

Ostavite komentar