Objavljen trejler za treći nastavak filma "365 dana", uskoro na Netfliksu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Objavljen trejler za treći nastavak filma “365 dana”, uskoro na Netfliksu

Za nešto manje od tri nedelje, poslednji deo popularnih filmova, čija radnja prati ljubav Masima i Laure, biće pušten na Netfliks. Publika je uzbuđena zbog nastavka jer će konačno saznati da li će ova priča imati tužan i srećan kraj, ali i šta se desilo sa Laurom?!

Pre dve godine izašao je prvi deo trilogije ‘365 dana’. Ovi filmovi su zasnovani na erotskim romanima poljske spisateljice Blanke Lipinske, a reakcije publike na filmove su podeljene. Gledali smo prva dva filma, a sada je Netfliks objavio prvi trejler za treći nastavak,”The Next 365 Days”, koji će biti objavljen 19. avgusta na istoj platformi.

Neki ljudi vole ovaj film, dok drugima stvarno ide na živce. To je sasvim u redu, svi imamo različite ukuse. Ako ste ljubitelj ovog filma, onda će vas ova vest obradovati, najviše zato što ne znamo šta će biti u poslednjem nastavku.

Da podsetimo, na kraju drugog nastavka glavnu junakinju Lauru ustrelila je Masimova bivša ljubavnica Ana. Film je završen scenama slomljenog Masima koji drži svoju ženu u naručju. Da li će Laura preživeti i šta će biti, moraćemo da vidimo za manje od tri nedelje.

Danas objavljeno

Lejdi Gaga pokušala neprimjetno da uđe na svoj koncert: Na stajlingu bi joj “pozavidjeli” i junaci Matriksa

V.R.

10 nevjerovatnih činjenica o Estoniji

V.R.

Alpski glečeri nestaju – niko ne zna šta se “krije” ispod njih

V.R.

Ostavite komentar