8. Oktobra 2022.

Objavljen trejler za film o Super Mariju: Fanovi bijesni

Big Portal

Kada je objavljeno da će Kris Prat dati glas Super Mariju, na internetu su mišljenja bila podeljena. Mnogi su smatrali da je ta uloga trebalo da pripadne Čarlsu Martineu koji je to godinama radio u video-igrama. Sada kada je trejler napokon stigao, fanovi nisu impresionirani Krisovim utelovljenjem njihovog najdražeg lika.

“Koristi svoj normalan glas”

“Molim vas zamenite Pratove rečenice sa nekim drugim. Stavite Čarlsa Martinea ili nekoga ko zapravo zvuči kao što je Mario zvučao svih ovih godina”, “Dobili smo samo nekoliko rečenica od njega, i sve su bile zapanjujuće loše jer samo koristi svoj normalan glas?!”, “Izbacili ste Čarlsa Martinea zbog ovoga?” nižu se komentari na Tviteru.

Sa druge strane, fanovima se dopalo kako je Džek Blek “odigrao” Bauzera. “Sa pozitivne strane, barem je Džek Blek isporučio izvrsno zao i zabavan lik Bauzera tako da nije sve loše”, “Džek Blek zvuči super”, pisali su.

Trejler počinje sa Bauzerom i njegovim ogromnim, vatrenim dvorcem koji se spušta na ledeno kraljevstvo. Njegova vojska Kupa Trupas suočava se sa legijama plavih pingvina ledenog kraljevstva, viđenih u video-igrama Super Marija.

Međutim, pingvinske grude snega nisu dorasle Bauzeru. On spaljuje ledeni dvorac i preuzima kontrolu nad zvezdom. “Konačno sam je pronašao. Ko će me zaustaviti?” viče Bauzer.

U sledećoj sceni, Mario izleti kroz zelenu cev u Kraljevstvo pečuraka, gde se odbija od ogromnih, crvenih pečuraka sve dok se ne stropošta na tlo.

“Šta je ovo mesto?” pita se Mario naglas. Toad vodi Marija kroz dolinu ogromnih pečuraka, dok se u daljini nazire dvorac Princess Peach. Nakon odjave, trejler završava sa Luiđijem kojeg kroz jezivu šumu progoni skupina Dry Bonesa.

Film stiže u aprilu

Uz Prata kao središnjeg lika, film Mario ima fantastičnu postavu likova uključujući Čarlija Deja kao Luiđija, Anu Tejlor Džoj kao Princeza Pič, Set Rogena kao Donki Konga, Džeka Bleksa kao Bauzera, Kigan Majkl-Ki kao Toada, Freda Armisena kao Cranky Konga, Sebastijana Maniskalkoa kao Spikea i Kevina Majkla Ričardsona kao Kameka.

Premijera filma je zakazana za 27. april 2023. godine.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare