Objavljen trejler za film o Merilin Monro: "Najhrabriji neispričani pogled na njen život" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Objavljen trejler za film o Merilin Monro: “Najhrabriji neispričani pogled na njen život”

Netfliks je objavio oficijelni trejler za biografski film “Plavuša” (Blonde) reditelja Endrua Dominika, u kojem jedna od najzgodnijih žena na svetu Ana de Armas glumi holivudsku ikonu Merilin Monro.

Film koji je snimljen prema bestseleru “Plavuša” autorke Džojs Kerol Outs, imaće svetsku premijeru u konkurenciji na Venecijanskom filmskom festivalu.

U pitanju je jedan od najiščekivanijih naslova koji će se takmičiti na festivalu u Veneciji. Šef filmskog festivala u Kanu Tieri Fremo prethodno je rekao da je pokušavao da ovaj film uvrsti u ovogodišnji program, ali da nije uspeo da postigne kompromis sa Netfliksom.

Outs je Blonde opisala kao feministički film, koji ima za cilj da podstakne raspravu među savremenom publikom.

“Način na koji se Kenedi odnosio prema Merilin Monro nije bio i još uvek nije toliko različit od načina na koji se mnogi moćni muškarci, posebno u Vašingtonu, ponašaju prema svim ženama osim prema svojim suprugama”, rekla je Outs za Veniti Fer Frans.

“Endrjuove ambicije bile su vrlo jasne od samog početka. Želeo je da predstavi život Merilin Monro. Želeo je da svet doživi kakav je osećaj biti Merilin Monro. Mislim da je ovo najhrabriji neispričani pogled na njenu životnu priču koji sam ikad videla”, rekla je nedavno Ana de Armas, kojoj će se u filmu pridružiti Bobi Kanavale, Edrijen Brodi, Džulijana Nikolson, Zavijer Samjuel i Evan Vilijams.

“Plavuša” na Netfliks stiže 28. septembra 2022.

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar