Objavljen spot za "Loco loco": Šta kažete? - BIGportal.ba
Ex Yu

Objavljen spot za “Loco loco”: Šta kažete?

Na ovogodišnjoj Evroviziji Srbiju će predstavljati trio Hurricane sa pesmom “Loco loco”. Sada je zvanično objavljen i ceo spot, čiji je tizer izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Dosta negativnih komentara odnosilo se na reditelja spota Dejana Milićevića, ali i na stajling “Uraganki”.

Tako se, na primer, komentarisalo kako je Milićevića “pregazilo vreme” zbog načina na koji su stilizovane Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, članice benda “Hurricane”.

Jedan korisnik Tvitera pokušao je da na svoj način objasni kako zamišlja da je spot pravljen, koristeći sopstvene montažerske “sposobnosti”.

Na tizer spota reagovala je i pevačica Jelena Karleuša, koja je rekla da “ima neodoljivu potrebu da im ona lično radi stajling sledeći put”.

Muziku za ovogodišnju takmičarsku pesmu “Loco loco” pisao je Nemanja Antonić, koji je bio odgovoran i za kompoziciju nesuđene prošlogodišnje evrovizijske pesme Hasta la vista, a za tekst se pobrinula jedna od članica “Uraganki” Sanja Vučić.

Koreografiju je osmislila Staša Novaković iz plesnog sastava “Dance Factory”, koja je već sarađivala sa jednom od članica Sanjom Vučić za njeno prvo evrovizijsko pojavljivanje 2016. godine, kao i sa Tijanom Bogićević 2017, navodi se na zvaničnom portalu takmičenja.

Danas objavljeno

Neda Ukraden o bivšem mužu: Shvatio je šta je izgubio

Vanja A

Jana: Otac je prodao traktor zbog moje karijere

Vanja A

Hospitalizovana Slađana Milošević

Vanja A

Ostavite komentar