Obdukcija unuka Elvisa Prislija otkrila u kakvom je stanju bio: "Gušim se od boli svaki dan" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Obdukcija unuka Elvisa Prislija otkrila u kakvom je stanju bio: “Gušim se od boli svaki dan”

Lisa Mari Prisli (52), ćerka kralja roka Elvisa Prislija objavila je dirljivo sećanje na pokojnog sina koji bi 28. oktobra napunio 28. rođendan.

Bendžamin Kio ubio se u julu ove godine.

“Moj divan anđeo. Obožavam tlo po kojem si hodao, na Zemlji i sad u raju. Moje srce i duša su otišli s tobom”, napisala je i dodala da se guši od neopisive boli i da je svaki trenutak u danu besmislen bez njenog voljenog deteta.

“Nikad više neću biti kao pre. Molim te, ljubavi, čekaj me i drži me za ruku dok sam ovde da bi štitila i čuvala tvoje mlađe sestre i da budem tu za Rajlija. Znam da bi tako želeo. Srećan ti rođendan, slatki moj dečače. Bio si predobar za ovaj svet”.

Prošle nedelje obdukcija je potvrdila da je Kio u krvi imao kokain i alkohol kad se upucao. Tragedija se desila u njegovoj kući u Kaliforniji, nakon što se posvađao s devojkom Diajnom Pinto.

Snimke nadzorne kamere pokazale su da se žestoko svađaju u dvorištu kuće, nakon čega je otišao u kupatilo, zaključao se i presudio sebi. Mladić je poslednjih meseci bio u teškom emotivnom stanju, bolovao je od depresije, što je potvrdila i njegova porodica, prenosi Jutarnji. Pokušao je da izvrši samoubistvo pre šest meseci, a tri sedmice je proveo i u klinici za rehabilitaciju.

Kio je sin Lise Mari i muzičara Denija Kija, njenog prvog od četiri muža. Par je bio u vezi od 1988. do 1994. godine.

Poslednji Lisin suprug, iako i on već bivši, Majkl Lokvud, izjavio je da se plaši da će se ona vratiti starim porocima zbog kojih je nekoliko puta bila na odvikavanju.

Lisa Mari, koja je ćerka Elvisa Prislija, govorila je ranije da je njen sin Bendžamin veoma sličan pokojnom dedi. Kralj roka nakon godina drogiranja i zaisnosti od lekova 1977. u 42. godini pao je u komu nakon srčanog udara u svom kupatilu na imanju Grejslend. Prevezli su ga u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da mu spasu život.

Kasnije je otkriveno da je glavni uzrok njegovih srčanih problema bila prevelika konzumacija lekova, uključujući kodein, morfijum i Demerol.

Danas objavljeno

Napoleonov mač na aukciji

Vanja A

Kultura ispijanja čaja u Kini datira još od prije 2.400 godina

Vanja A

ĐENKA JE STVARNO POSTOJAO! Evo po kome je stvoren lik

Zeljka

Ostavite komentar