Obavještenje za korisnike banjalučkog "Vodovoda" - BIGportal.ba
Banja Luka

Obavještenje za korisnike banjalučkog “Vodovoda”

“Vodovod” Banjaluka obavještava potrošače da je usljed okolnosti pruzrokovanih pandemijom COVID-19, a u skladu sa preporukama nadležnog Štaba za krizne situacije, ograničio svoje aktivnosti.

“Između ostalog i obračun potrošnje vode za mjesec mart a počev od dana 16.3.2020. godine vrši se na osnovu procjene prosječne potrošnje iz ranijeg perioda, u skladu sa čl. 33 Odluke o javnom vodovodu i javnoj kanalizaciji, dok će privredni subjekti kod kojih je došlo do obustave rada biti izuzeti iz obračuna. Ovakav režim rada biće primjenjen i za mjesec april, odnosno sve do stavljanja van snage vanrednih mjera prouzrokovanih pandemijom.

Takođe, u cilju što preciznijeg obračuna i svođenja eventualnih pogrešaka na minimum, pozivamo vas da ukoliko ste u mogućnosti, u periodu nakon 15.04. a najkasnije do 22.04.2020. godine sami izvršite uvid u stanje na vodomjeru i isto nam dostavite na mail: obracun@vodovod-bl.com ili na tel: 051/231-090. Prilikom dostave potrebno je da pored očitanog stanja, navedete i tačan naziv odnosno ime i prezime potrošača, kao i adresu i šifru korisnika.

Molimo potrošače da imaju razumijevanja za eventualne greške u obračunu koje je u ovakvim okolnostima nemoguće izbjeći a sve potrebne korekcije biće izvršene naknadno kada se za to steknu uslovi”, navodi se u saopštenju “Vodovoda”.

Danas objavljeno

Plavi telefon dostupan do 22.00 časova

M.

Slavlje u Banjaluci: Pogledajte kakva je atmosfera bila na dočeku igrača Borca

M.

Donacije Srbije: Banjaluka od 2017. godine dobila 8,7 miliona KM

M.

Ostavite komentar