"O Novakovim uspjesima pričaće se godinama" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“O Novakovim uspjesima pričaće se godinama”

Kevin Anderson, pobednik turnira u Njuportu, hvali Novaka Đokovića, ali kaže da ne zna kako će ATP i PTPA doći do kompromisa.

Teniser iz Južne Afrike, predsednik ATP Saveta igrača, rekao je da ima mnogo nedoumica oko glavnih pitanja i da će vreme pokazati šta je najbolje.

Još nisam sto odsto siguran kako će ATP Savet i PTPA udružiti snage, jer nemam uvid u to kakvi su planovi PTPA, kao ni to kako oni stoje po određenim pitanjima. Znam da su osnvali upravni odbor, da imaju nekoliko ljudi koji su u priči, ali ne znam više od toga. Na meni je da igram ulogu koju imam u našoj strukturi“, oprezan je Anderson.

On je pohvalio Novaka Đokovića i članove “velike trojke” za sve što postižu u svetu tenisa.

Zadivljujuće je videti šta su ta tri čoveka ostvarila. Ovo je posebno vreme, mislim da tako nešto dugo nećemo videti. Tri momka, oni poseduju većinu teniskih rekorda i igraju svi u isto vreme, to je unikatna stvar kada se pogleda i šire, za mnoge druge sportove“, kaže Kevin.

On ipak dodaje da su potrebna i nova lica, ali dodaje da je Novak Đoković pred vratima istorije.

Znam da su mnogi okupirani ovim rivalstvima, ali u nekom momentu važno je videti nova lica. Svi igraju odličan tenis, a posebno Novak. Imao je sjajnu godinu do sada, ide na ispisivanje novih stranica istorije na US Openu. To je stvarno velika priča, to što će imati takvu šansu je stvarno neverovatno. O tome će se pričati godinama, kao i o tome ko je od njih trojice najbolji”, zaključio je Anderson.

Danas objavljeno

Jokić zaludio NBA: “Samo on je MVP, kad ima loptu – svi su prijetnja”

Zeljka

Kirjos priznao napad; sudija mu oprostio: Reagovao u žaru trenutka

Zeljka

Fudbal se vraća u Srbiju – u centru pažnje “Mihina utakmica”

Zeljka

Ostavite komentar